teknologi pangan

Area fokus: pengembangan produk Makanan

An ever increasing array of food products is available in the marketplace as a result of food product innovations. Students will examine the reasons for developing food products and the impact of past and present food product innovations on society and explore the processes in food product development.  Students will develop, produce and evaluate a food product Yang semakin meningkat rangkaian produk makanan tersedia di pasar sebagai hasil dari inovasi produk makanan. Murid-murid akan memeriksa alasan untuk mengembangkan produk-produk makanan dan dampak masa lalu dan sekarang inovasi produk pangan pada masyarakat dan menggali proses pengembangan produk makanan. Siswa akan mengembangkan, memproduksi dan mengevaluasi sebuah produk makanan utuk lebih lengkap klik disini

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: